Äntligen tycks Stefan Löfven och socialdemokraterna

tagit till sig det faktum att det sedan en längre tid råder fullkomligt kaos i flyktingmottagningen.. Att framför allt kommunernas socialkontor inte klarar av trycket. Personalen går på knäna, söker andra jobb eller tvingas sjukskriva sig. Samma situation inom  polisen.
Vi är många som länge har varnat för och försökt sprida information om att den hittillsvarande flykting- och invandringspolitiken inte håller. Förmodligen är det miljöpartiet men även vänsterpartier som också indirekt ingår i regeringen som har bromsat ett uppvaknande.
Ett uppvaknande som inte hade behövt bli så chockartat för de som trott på den förda politiken om man i tid drivit en realistisk invandring- och flyktingpolitik.
I går t ex ringde en anställd vid migrationsverket i Malmö till min bloggredaktion och berättade att situationen är mycket värre än allmänheten känner till.
-Det talas mest om att flyktingarna inte får tak över huvudet när de kommer. Men det verkligen stora problemet som bara växer är att vi har ingenstans att skicka dem vidare.
Hon berättade att här råder totalt kaos. -Vi pressar in barn och vuxna så många vi kan i bussar och ber dem köra norrut utan att veta om den tilltänkta kommunen kan ta emot. T ex kan inte Göteborg längre ta emot fler. Liksom många andra kommuner i Västra Götalandsregionen och i övriga Sverige.

Rune Lanestrand

4 Responses to Äntligen tycks Stefan Löfven och socialdemokraterna

 1. Frazer skriver:

  https://morklaggning.wordpress.com/2015/11/25/valfardskollapsen-har-inletts/#more-14043

  Det räcker att läsa det här som bara skrapar på ytan hur den förödande flyktingpolitiken som Alliansen och MP startade och S regeringen fortsatte har fört vårt Sverige.

  Gilla

 2. Erling Hansen skriver:

  Nu är bjud festen slut folket har inte fler pengar fast det vet de inte om. Det blir till att börja låna till uppröjningen efter denna huvud lösa politik som förts.

  Gilla

 3. Anonym skriver:

  Man kan verkligen fråga sig vad det är för politiker som svenska folket röstat fram att styra landet. Inte framförhållning för fem öre. Först är alla välkomna hit. Efter ett par månader kommer nu dessa spärregler. Och inte ett enda ord av medlidande om de sämst ställda, de som inte har råd att anlita flyktingsmugglare utan tvingas vara kvar i eländet. Hade hoppats på någon omtanke från V, C eller MP, men icke.

  Gilla

 4. Rune Lanestrand skriver:

  .Råder ingen tvekan om att Stefan Löfven är desperat över den ohållbara flyktingkatastrof han lett in vårt land i. Påhejad av medias åsiktspoliser, mp, v och c.
  Han tappar inte bara väljare utan också många medlemmar enligt en partifunktionär som sitter centralt på Sveavägen.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: