Det är slutet på Västvärlden skriver Carl Bildt

i Washington Post. Men det är inte Västvärlden som är slut. Det är Carl Bildt som är slut som springpojke åt USA:s krigspolitik.
Nu kan han inte längre gå ut och in i Vita Huset och få sina order om hur han ska agera i oroshärdar där USA krigar för olja, gas, naturtillgångar och strategiska mål.
Alla minns säkert hur han for som en skottspole mellan Washington och Kiev för att underblåsa den ”folkliga” revolutionen i Ukraina som styrdes från USA:s ambassad i Kiev.
Wikileaks avslöjade hur USA såg på Bildt. I en rapport från USA:s ambassadör i Stockholm till amerikanska UD beskrevs Carl Bildt som a medium size dog with big dog attityd. På diplomatspråk betyder det inget mindre än nyttig idiot.
Bildt borde då varit politisk död om han inte varit de servilt bugande politiska journalisternas egen lilla kelgris. Inte ens hans inblandning i Lundin Oils blodiga utvinning av olja i Sudan såg de som något som skadade hans stjärnstatus.
Carl Bildt har hela sitt politiska liv hatat Ryssland och lyckades  i många år med sin ubåtar inbilla svenska folket att Ryssland ville åt Sverige. Ändå tills det visade sig vara uttrar eller NATO-ubåtar.
Dessvärre har han fått med sig EU och inte minst Sverige på Obama/Clintons administrations försök att elda upp folken så att NATO/USA kan starta krig med Ryssland för att komma åt de stora gas, olja och värdefulla mineraler som finns där.
Med Trump som president som vill tala Putin och med en krigsivrare som Carl Bild utestängd från Vita Huset har vår del av världen blivit lite säkrare att leva i.

Rune Lanestrand

15 Responses to Det är slutet på Västvärlden skriver Carl Bildt

 1. Rune Lanestrand skriver:

  USA:s president George W Bush fick inför ett möte med Carl Bildt rådet att spela på Bildts önskan ”att operera på hög nivå” och att låtsas vara imponerad av hans tidigare internationella uppdrag. Andra diplomater i USA och politiker fick också rådet att spela på Bildts självbild för att ”hålla honom på gott humör.

  Gilla

 2. Sune Ödman skriver:

  Tack för alla mail kloka mail jag får från dej Rune .

  Gilla

 3. Gräsrot skriver:

  Riktigt bra skrivet! Jag tror dock det var ”a medium size dog with big dog attitude”. Ett ännu mer förlöjligande och förklenande uttryck. Jag skulle vilja översätta det till; uppblåst fjant och nyttig idiot.

  Gilla

 4. Bildt, finns kvar som ett ohälsosamt virus i nuvarande regering. Tre st globaliseringsministrar, som tror att de genom att förespråka globaliseringen, även tror sig ha någon funktion som fogdar i den.
  Att leva och tänka själv i dag, är jobbigt. Pk media dyvlar på oss typer som Bildt, och en massa utslitna kommentatorer, med samma uniformerade svammel. Svenska folket vill ha fred och handel i ordnad form, inte handelshinder och konstruerade hotbilder, knutna till krigsindustrier och sysselsättning av människor som soldater.
  Till slut, blir väl någon tvungen att tutta eld på sig själv mitt på Gustav Adolfs Torg, för att politiker och press skall förstå, att de brutit kontakten med svenska folket.

  Gilla

 5. larslindblog skriver:

  Hur kom det sig egentligen att Bildt fick ett uppdrag och massa aktier i Lundin Oil ?
  Trumps valseger är inte slutet för väst men förhoppningsvis slutet för Bildts inflytande i politiken och världen i övrigt.
  Bildt kan gott hålla sig hemma på Karlavägen i Stockholm

  Gilla

 6. JAN BENGTSSON skriver:

  Kommer nog att ses som en modern Jeannne D’ Arc)

  Som räddade landet!

  Gilla

 7. Björngunnar skriver:

  Saved by the bell…
  Boxaren ligger utslagen och domaren räknar 5 6 7 8 men så går klockan att ronden är slut.
  Boxaren som räddades är Sverige och det kanske oväntade valresultatet i Usa är räddningen.
  Svensken i gemen har inte gjort mycket åt ockupationen , mer haft tur med det som hänt i omvärlden.
  Demokratin är död så något nytt måste till i all hast.
  Vi har nu 8 partier som samtliga är kontrollerad opposition, betald av globalisterna för att genomföra massinvandring och ansluta oss till det nya Sovjetunionen, EU.
  Vad gör svensken åt detta?

  Gilla

  • JAN BENGTSSON skriver:

   SJU…

   Gilla

   • Björngunnar skriver:

    Nej 8!
    Det är naturligtvis inte medlemmarna som är problemet, men ledningen har kuppat till sig ledningen för globalisterna räkning.
    Ledningen Karlsson /Jomshof/ Åkesson måste bort, eljest blir en röst på Sd en röst på fortsatt globalusm i Sverige.
    Du kan ju kolla vad Åkesson sagt om Trump på sina uppdragsgivare vägnar samt hur Sd agerade i NATO frågan.
    Vi är lurade.
    Lars Bern skriver detsamma på sin mycket eminenta blogg!

    Gilla

 8. M.Eriksson skriver:

  Detta visar vilka rena psykopater som styr västvärlden, för h-vete vi har Trump som vill skapa bättre relationer för att undvika krig men då säger väst eliten..nej!?
  En sak är klar denna elit kommer göra ALLT för att stoppa bättrerelationer mellan Usa och Ryssland.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: