Fler litar på Trump än på medierna i USA.

 Det skulle man ju inte föreställa sig efter lydmedias alla negativt vinklade nyheter om den amerikanske presidenten.

Förresten, hur många litar på de stora medierna i Sverige? Den riktigt grovt dåliga journalistiken började efter decemberöverens-kommelsen då parlamentarismen sattes helt ur spel.
Då inleddes en sorglig tid i svensk presshistoria. Svensk televisions
vd Hanna Stjerne införde en lista över förbjudna ord, DN och övriga följde efter. Samtidigt som alla farhågor för massinvandringens följder fördömdes som rasistisk eller främlingsfientligt.
I takt med att Alliansen och feministregeringen startade sin pågående hatkampanj mot Trump, Ryssland och Putin nådde osakligheten oanade höjder. Samtidigt som man oförbehållsamt stöder den nyfascistiska regimen i Ukraina.
Det är inte längre fråga om åsiktsjournalistik utan om ren propagandajournalistik som publi service går i täten för och som varje ärlig människa får skämmas över. Det är ytterst motvilligt jag betalar in tv-licensen.
SVT gick t o m över Atlanten med sin enfaldiga politiska propagandajournalistik i samband med presidentvalet. Många såg nog hur SVT-profilen Peter Rawet skämde ut sig och hela public service på plats i Washington för att bevaka Donald Trumps installationsceremoni.
När han intervjuar en kvinna på gatan får Peter Rawet till sin förvåning klart för sig att hon stödjer Trump. Och sin vana trogen bestämmer han sig för att uppfostra henne. Precis som han gör hemma i Sverige.
– Men han är ju miljardär. Är du en miljardär? Så varför skulle han ta hand om ditt liv? frågar Rawet. När kvinnan svarar att hon hoppas att Donald Trump kommer att sänka skatterna och gynna medelklassen prövar den svenske vänsterjournalisten ett annat grepp.
– Har du en sjukvårdsförsäkring? Nu avskaffar de din Obamacare. Är du inte rädd? fortsätter Rawet sitt förhör.
– Jag har tillgång till sjukvård via mitt företag, förklarar kvinnan.
Men SVT-profilen ger sig inte, utan fortsätter med att tjata om att hon faktiskt kan förlora sitt jobb och att det kan komma ekonomiska kriser.
Den hjärntvättade Peter Rawet blir mer och mer förvirrad och drar förtvivlat rasistkortet.
Men han är nu så störd att han blandar ihop Obama med Trump.
– Har du muslimska vänner? Vad säger de? Håller de med dig om Obama? säger Peter Rawet, och syftar då uppenbarligen på Donald Trump och inte på Barack Obama.
Jag pratar inte om politik med mina vänner, svarar kvinnan som säkert undrar över vilka konstiga journalister Sverige har.

7 Responses to Fler litar på Trump än på medierna i USA.

 1. Rabbe skriver:

  ”Många såg nog hur SVT-profilen Peter Rawet skämde ut sig och hela public service på plats i Washington för att bevaka Donald Trumps installationsceremoni.
  När han intervjuar en kvinna på gatan får Peter Rawet till sin förvåning klart för sig att hon stödjer Trump. Och sin vana trogen bestämmer han sig för att uppfostra henne. Precis som han gör hemma i Sverige.”

  Nu kommer domen!

  SVT fälls för vänstervriden intervju med Donald Trump-supporter
  http://www.friatider.se/svt-f-lls-f-r-v-nstervriden-intervju-med-donald-trump-supporter

  Gilla

 2. JANNE skriver:

  Svenska journalister verkar inte fatta att Sverige är ett patetiskt land utomlands. Det Trump sa om Sverige stämmer ju men hos de hjärntvättade journalisterna i Sverige så förstår man inte detta. Man tror att Sverige är paradiset som ska uppfostra världen!

  Gilla

 3. Conny Lundberg skriver:

  Håller helt med dig, Rune! Maken till propaganda och krigshets får man leta efter!
  Men fler och fler vaknar upp ur koman och Peter Springare, läraren John Dubeck som berättar allt om skolan och slutligen Johan Colting som skriver ett öppet brev till och utmanar alla dietister och folkhälsorådgivare för felaktiga kostråd.
  Det går inte att ljuga hela tiden för alla utan att det uppstår läckor i den politiskt korrekta fasaden, när den ena efter den andra rätar på ryggen och ryter till!

  Gilla

  • Rune Lanestrand skriver:

   Ja det sker ett sakta men säkert uppvaknande bland allmänheten. Trögast ä det i partibunkrarna och bland lydjournalisterna.

   Gilla

 4. Anonym skriver:

  Här kan du se hela Peter Rawets intervju i Washington. https://www.youtube.com/watch?v=urYQhwr1u70

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: