Makteliten festar ihop sig i Almedalen och vi betalar

Lämmeltåget av politiskt korrekta journalister, politiker och näringslivets höjdare har lämnat fastlandet i privatplan, segelbåtar överlastade färjor och flyg i skytteltrafik som förorenar och spär på algblomningen i Östersjön extra den här veckan.
För att inte tala om alla transporter av sprit och vin och delikatesser till alla gratisätarna. I fjol kollapsade reningsverket i Visby på grund av höga halter alkohol och lyxdrogen kokain. Flitigt använd av journalister, inom kultur- och kändiseliten eller personer inom finansbranschen. (inga syntetiska cannabinoider här inte)
Det går inte att slå på tv, radio eller öppna en tidning utan att rutan fylls av alla dessa utnötta, inställsamma ansikten som man sett till leda. I ett vimmel av bakfulla journalister som är ännu mer servila än vanligt mot höga politiker och andra makthavare.
Aldrig framgår symbiosen mellan journalister och politiker och övriga samhällstoppar så tydligt som när de gaggat ihop sig vid groggarna frampå småtimmarna i Visbys källarvalv.
Klart att man blir lite förb-d när notan som vanligt går till oss skattebetalare som samtidigt förutsätts att vi utan protester ska nöja oss med gammal politisk, möglig skåpmat från de som är på god väg att förstöra vårt land.
Politiker som struntar i våra gamla och sjuka för att få sola sig i glansen av Fredrik Reinfeldts humanitära stormakt som nu ligger i spillror. En skillnad torde det dock bli jämfört med tidigare år:
I årets Almedalen, efter terrordådet på Drottninggatan, fler laglösa förorter och med 2 000 våldsbejakande radikala islamister i Sverige, kan politikerna inte längre tiga ihjäl det elände de själva ställt till med.

Rune Lanestrand

6 Responses to Makteliten festar ihop sig i Almedalen och vi betalar

 1. Sparven skriver:

  Invasionen mot Sverige har börjat, nu blir väl Sveriges krigshetsande media o politiker glada –

  ”Från Kvinnor för Fred i Skåne kommer meddelandet att de första amerikanska stridsfordonen har börjat anlända inför AURORA 17 övningen.”

  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1534735873252027&id=820951814630440&refid=52

  Gilla

 2. Sune Ödman skriver:

  Helt korrekt , jag håller med dej till 100%
  Hälsningar Sune.

  Gilla

 3. Rune Lanestrand skriver:

  Muslimsk ungdom har ingen grunn til å hate de europeiske landene de er født i. Og har de først et slikt hat, kan de selvsagt flytte langt utenfor Europas grenser.
  Det säger ABID RAJA, Stortingsrepresentant för venstre (lib) i Verdens gang i dag. (Ps Stortinget är Norges riksdag.)

  Gilla

 4. Rune Lanestrand skriver:

  Liberalernas partiordförande major Jan Björklunds desperata framträdande i Almedalen var inte mycket att hurra för. Bara gammal skåpmat samtidigt som hans numera återkommande försök att verka ödmjuk misslyckades som vanligt.
  Björklund tillhör bombhögern och är helt i otakt med väljarna när han vill ansluta Sverige till NATO. Lika omdömeslöst som liberalernas krav på en svensk anknytning till Euron.

  Gilla

  • Ralle skriver:

   Klockrent kommentar på cirkusen i Almedalen Rune!
   Stänger av direkt när jag ser detta trams!
   Hur fasen kan politiker för att inte prata om media fatta att det är sånt här trams som Almedalen som drar ner förtroendet för politiker och journalister? Är de komplett hjärntvättade månne?

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: