Ekot fortsätter mörka klanernas makt i Sverige

P1 Ekot, som i åratal på samma sätt som tv och de stora drakarna på alla sätt försökt dölja eller förminska klanernas utbredning i Sverige sände i går ett extrainsatt program om detta överhängande hot.
Med var förstås kriminologen Jerzy Sarnecki som är både blind och döv när det gäller all kriminalitet som är en direkt följd av en okontrollerad massinvandring och misslyckad integrering.
– Vi var inte beredda att det skulle bli så här våldsamt, vi blev överraskade helt enkelt sa Sarnecki som nu försöker ursäkta sin politiska desinformation han utfört på uppdrag av olika regeringar.
Debatten mellan Mikael Damberg, Ulf Kristersson, Jimmie Åkesson och Linda Snecker, vänsterpartiets rättspolitiska talesperson gav inget nytt. Men det är lite underhållande att höra att en riksdagsledamot kan leva så långt från verkligheten som Snecker.
Linda Snecker anser fortfarande att allt är samhällets fel och kan inte se minsta samband mellan den stora invandringen, gängkriminalitet och klanbildning.
Jag väntar bara på att Snecker en dag när hon går upp i högvarv föreslår att en ökad invandring skulle kunna vara ett sätt att komma tillrätta med det skenande våldet, bränderna skjutningar, sprängningar och knivattacker. Inte heller helt osannolikt att hon skulle få eldunderstöd av Annie Lööf och mp för denna geniala lösning.
Rune Lanestrand

2 Responses to Ekot fortsätter mörka klanernas makt i Sverige

 1. Med massinvandring kombinerat med segregering och medvetet hög arbetslöshet så sker det heller ingen effektiv integrering.

  Det där vet politikeradel, bankmaffia och andra långnäsade girigbukar som ljuger dygnet runt via fulmedia, som du betraktar.

  De där lögnarna skiter i tryggheten och det kommer återigen bli deras fall, tror jag, OM människorna vaknar.

  Samhällets girigbukar har all anledning att vara nervösa. Jag ska inte sticka under stol med att jag själv får tankar ibland och tittar på olika köksredskap. Som tur är så mediterar jag hellre och letar positiva konstruktiva lösningar, än att skaka galler, men antar att någon snart kommer göra en del av dem huvudet kortare med något slags redskap.

  Skulle alla girigbukar tas ungefär samtidigt så skulle samhället kanske snart se bättre ut, men man vet aldrig. Folket har ju faktiskt röstat för deras marknadsliberala partier så jag har inte mycket tillit till folket heller.

  För att kunna tjäna pengar kortsiktigt är annars kriminalitet en fullt rimlig karriär för många ungdomar med invandrarbakgrund. Jag förstår dem. Det är svårt att få jobb nu.

  För människor från länder där ojämlikhet och arbetslöshet länge har krävt klaner för trygghet och karriär, så är strukturerna och arbetssättet redan inarbetat.

  Visst är det ett problem med införsel av klaner, men källan till problemet är uppenbar. Ojämlikheten ökas av politiker som påstår sig värna ”alla människors lika värde”… Då lär heller inga klanbeteenden eller sektbeteenden minska heller.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: